Gå vidare till innehåll

Köp nu, Betala senare med Klarna!

Fri Frakt på din första beställning

  Leveransinformation

  A. Orderbekräftelse

  Efter att du lagt en beställning så skicka vi en orderbekräftelse via e-post. Vi börja behandla din order inom 48 timmar.

  Vi skickar endast till den adress som du anger vid kassan, så se till att din faktuerings- och leveransadress är korrekt innan du slutför ditt köp.

  B. Leveranstid

  Våra produkter skickas spårbart inom Sverige med 3-5 arbetsdagar med PostNord. Om en produkt är slut i vårt svenska varuhus så skickas din order istället från vårt utländska lager med 5-17 arbetsdagars spårbar frakt.

  Alla beställningar som görs på helger behandlar vi på måndagen

  För beställningar med flera artiklar kan produkterna skickas separat och tas emot på olika datum pga skillnader i produktionspartnerens lokalisering.

  *Notera: Vi kan inte hållas ansvariga för omständigheter utanför vår kontroll, såsom posten, helgdagar, hårt väder, arbetskonflikter, protester etc.

  C. Spårningsinfo

  Du kan enkelt spåra din order nån dag efter att du har lagt din beställning. Spårningsnummer hitta du i ett e-postmeddelande som vi skickat till dig.

  Om din spårningsinformation inte finns tillgänglig för tillfället, så ber vi dig om tålamod då vissa fraktbolag tar 1-3 arbetsdagar innan spårningsinformationen syns eller uppdateras i systemet.

  OBS! Om ingen spårningsinformation finns tillgänglig efter dessa 3 arbetsdagar, vänligen kontakta oss.

  Trygg Betalning

  Betala säkert med Klarna

  4,9 Stjärnbetyg

  5700+ nöjda kunder

  Vi bjuder på frakten

  5-9 arbetsdagar