Gå vidare till innehåll

Köp nu, Betala senare med Klarna!

Fri Frakt på din första beställning

  Användarvillkor

  Denna webbplats drivs av razorsharp-se.myshopify.com. På hela webbplatsen refererar termerna “oss”, “vår” och “vi” till razorsharp-se.myshopify.com. razorsharp-se.myshopify.com erbjuder denna webbplats, inklusive all information, tjänster och verktyg som finns tillgängliga från denna webbplats till dig, användaren, under förutsättning att du accepterar alla villkor, meddelanden och policyer som anges här.

  Genom att besöka vår webbplats och/eller köpa något från oss, engagerar du dig i vår “tjänst” och samtycker till att vara bunden av följande villkor (“Användarvillkor”, “Villkor”), inklusive de ytterligare villkor och policyer som refereras häri och/eller tillgänglig via hyperlänk. Dessa användarvillkor gäller för alla användare av webbplatsen, inklusive utan begränsning användare som är webbläsare, kunder, leverantörer, handlare och/eller bidragsgivare till innehåll.

  Läs dessa användarvillkor noggrant innan du får tillgång till eller använder vår webbplats. Genom att besöka eller använda någon del av webbplatsen samtycker du till att vara bunden av dessa användarvillkor. Om du inte samtycker till alla villkor i detta avtal får du inte komma åt webbplatsen eller använda några tjänster. Om dessa användarvillkor anses vara ett erbjudande, är godkännande uttryckligen begränsat till dessa användarvillkor. 

  Alla nya funktioner eller verktyg som läggs till i denna aktuella butik ska också omfattas av användarvillkoren. Du kan granska den senaste versionen av användarvillkoren när som helst på den här sidan. Vi förbehåller oss rätten att uppdatera, ändra eller ersätta någon del av dessa användarvillkor genom att publicera uppdateringar och/eller ändringar på vår webbplats. Det är ditt eget ansvar att regelbundet kontrollera denna sida för ändringar. Din fortsatta användning av eller tillgång till webbplatsen efter att ändringar har publicerats innebär att du accepterar dessa ändringar.

  Vår butik är värd på Shopify Inc. De förser oss med e-handelsplattformen online som tillåter oss att sälja våra produkter och tjänster till dig.


  AVSNITT 1 - VILLKOR FÖR ONLINEBUTIK

  Genom att godkänna dessa användarvillkor intygar du att du är minst myndig i din stat/delstat eller provins där du är bosatt, och du har gett oss ditt samtycke att tillåta någon av dina mindre anhöriga använda denna webbplats.

  Du får inte använda våra produkter i olagligt eller otillåtet syfte, och inte heller kan du, vid användning av tjänsten, bryta mot lagar i din jurisdiktion (inklusive, men inte begränsat till upphovsrättslagar). 

  Du får inte överföra några maskar eller virus eller någon kod av destruktiv natur.

  Ett brott eller brott mot något av villkoren kommer att resultera i en omedelbar uppsägning av dina tjänster.


  AVSNITT 2 - ALLMÄNNA VILLKOR

  Vi förbehåller oss rätten att vägra service till någon av någon anledning när som helst.

  Du förstår att ditt innehåll (exklusive kreditkortsinformation) kan överföras okrypterat och involvera (a) överföringar över olika nätverk; och (b) ändringar av överensstämmelse och anpassning till tekniska krav för anslutande nätverk eller enheter. Kreditkortsinformation krypteras alltid under överföring via nätverk.

  Du samtycker till att inte duplicera, reproducera, kopiera, sälja, återförsälja eller utnyttja någon del av tjänsten, användning av tjänsten eller tillgång till tjänsten eller någon kontakt på webbplatsen genom vilken tjänsten tillhandahålls, utan uttryckligt skriftligt tillstånd från oss.

  De rubriker som används i detta avtal ingår endast för att underlätta och kommer inte att begränsa eller på annat sätt påverka dessa villkor.

  Alla produkter vi förmedlar till dig som kund skickas från våra leverantörer i Kina. Genom att göra ett köp från webbplatsen, så beställer du varor från Kina. Genom att genomföra ett köp från denna webbplats så är du importör.

  Vi är inte ansvariga för kostnader för import skatt, tullavgifter eller övriga extra avgifter som kan tillkomma. Vi är heller inte ansvariga för försenade leveranser som påverkas av naturliga händelse, såsom tullen etc.

  Trygg Betalning

  Betala säkert med Klarna

  4,9 Stjärnbetyg

  5700+ nöjda kunder

  Vi bjuder på frakten

  5-9 arbetsdagar